Gisteravond lanceerde Omybag haar nieuwe collectie in de Sugarfactory, Amsterdam. De nieuwe collectie stijlvolle, stoere tassen was enorm populair, en terecht!

De locatie was niet moeilijk te vinden, want te herkennen aan de meters lange rij bij de voordeur. Met gemak stond je zo’n dertig minuten te wachten, omringd door hippe modemeisjes met hier en daar een Frankie Fierce’s en of Sleazy Jane aan de arm. De modeshow, Young Fashion Collective, wordt in samenwerking met andere beginnende ontwerpers gedaan. Bij binnenkomst staat van ieder een stalletje klaar. Omybag is in eerste instantie onvindbaar omdat hier de grootste groep mensen omheen staat. Binnen in de zaal drinkt het van goedgestylde figuren en drankjes aan de bar vloeien rijkelijk. De show is zo populair dat veel mensen die niet op de gastenlijst staan proberen binnen te komen, dit vertraagd de opening met een half uur. Gelukkig zijn de zowel de nieuwe als de oude collectie van dichtbij te bewonderen bij de stal waardoor het wachten snel gaat. Uiteindelijk wordt ons wachten beloond en start de show.

De nieuwe collectie volgt de stijlvolle, stoere stijl van de vorige collectie maar is uitgebreid met nog meer geweldige varianten. Zo is er onder andere een super schattige een Little Frankie en erg handige laptopsleeve. Foto’s van de nieuwe collectie kun je hier bekijken, meteen bestellen? Bezoek de webshop van Omybag.