Bij vele grote merknamen en winkels gespot: de kraag. En ook de duurzaame modemerken doen mee.

Ondanks dat trends niet erg duurzaam zijn (gezien de korte levensduur van een gemiddelde trend) laat Fair Fashionista je in trendwatch zien dat ook de meest hippe trends duurzaam in te vullen zijn.

We kunnen er niet meer om heen: de kraag is dé mode accessoire van nu. Deze accessoire is te gebruiken bij jurken, shirts of over een blouse. Handig om een kledingstuk net iets formeler en toch speels te maken. People Tree heeft een mooie kralen variant in zwart en wit en bij Chatoui kun je witte vintage kragen van kant vinden. In een creatieve bui? Dan kun je er ook voor kiezen om zelf een kraag te maken en te stijlen naar je eigen wensen. Gebruik bijvoorbeeld de  slideshow van Refinery29 of de (Engelstalige) gebruiksaanwijzing van BurdaStyle.

Uitgelichte afbeelding van AccessoriesMagazine.com