Fair Fashionista doet mee aan de ASN wereldprijs en heeft jouw stem nodig!

ASN wereldprijs
De ASN bank en Voor de Wereld van Morgen organiseren samen de ASN wereldprijs. Een prijs om ondernemende en kansrijke projecten te ondersteunen. De projecten met de meeste stemmen maken kans op een startkapitaal van 10.000 euro. Jij bepaalt wie door gaat naar de finale.

Maya Moda: mode en ontwikkeling verweven
Maya Moda is een Fair Trade tassenlijn gemaakt door de inheemse bevolking van Guatemala. Door middel van de export van tassen werkt men aan duurzame armoedebestrijding en ontwikkeling. Een greep uit de collectie:


  

Meer over het project Maya Moda vind je op haar site
Meer weten over de ASN wereldprijs? Check de website

Stem!
Je stem uit brengen kan op de website van de Wereld voor Morgen.